Цифровий термометр HT-1 — це компактний прилад для вимірювання температури напоїв, продуктів і страв. Харчовий термометр вимірює температуру в діапазоні від мінус 50 до плюс 300 градусів Цельсія з кроком вимірювання 0.1 °C. Термометр для вимірювання температури продуктів незамінний помічник на кухні.
Характеристики:
- діапазон вимірювання: -50°C - 300°C
- крок вимірювання: 0.1°C
- точність: ± 1°C
- одиниці відображення температури: Цельсій/Фаренгейт
- функція утримання результату "HOLD"
- пам'ять останнього мінімального та максимального значень
- автоматичне вимикання після 10 хвилин
- живлення: 1х1.5V (AG13)
- щуп сталевий: 145 мм
- розміри: 230х20х20 мм
- вага: 21 гр
Комплектація:
1. Харчовий термометр HT-1
2. Батарейка 1х1.5V (AG13)
3. Інструкція
4. Пластиковий тубус для зберігання
Характеристики
Основні | |
---|---|
Стан | Новий |
Тип термометра | Електронний (цифровий) зі щупом |
Матеріал щупа | Нержавіюча сталь |
Одиниці виміру | Фаренгейт °F, Цельсій °C |
Мінімальна температура виміру (°F) | -58 град. |
Максимальна температура виміру (°F) | 572 град. |
Максимальна температура виміру (°C) | 300 град. |
Точність вимірювання +/- | 1 град. |
Кнопка перемикання шкали вимірювання | Є |
Матеріал | Пластик |
Призначення термометра | Для вимірювання температури їжі |
Країна виробник | Китай |
Ціна поділки | 0.1 град. |
Мінімальна температура виміру (°C) | -50 град. |
Інформація для замовлення
- Ціна: 100 ₴